Призначено начальника Чечельницького бюро правової допомоги
30.08.16

 

29 серпня 2016 року в малому залі засідань адмінбудинку відбувся круглий стіл щодо відкриття у Вінницькій області та у Чечельницькому районі в тому числі, бюро правової допомоги, що розпочне свою роботу уже з 1 вересня поточного року.
У роботі круглого столу взяли участь : П’яніщук  Сергій Вікторович - голова Чечельницької районної ради, Маліновська Світлана Володимирівна - директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області; Лісова Ірина Володимирівна – директор Гайсинського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги. Присутніми були також керівники окремих управлінь та відділів райдержадміністрації, служб району, місцеві ЗМІ.
В ході засідання було детально обговорено напрямки діяльності бюро правової допомоги, інші важливі моменти, які стосуються надання безоплатної вторинної  правової допомоги, серед яких : хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу; які правові послуги можна отримати в Центрі правової допомоги; щодо місця та ролі адвокатури в реалізації закону про безоплатну правову допомогу та багато ін.
Також була чудова нагода представити новопризначеного начальника Чечельницького бюро правової допомоги – Онуфрієнко Наталію Вікторівну.
Для довідки. Безоплатна  вторинна правова допомога – це правова допомога, що надається для захисту прав людини в суді за рахунок коштів Державного бюджету України.
 
 
 
Адреса найближчого Центру правової допомоги :
Гайсинський МЦ з НБВПД
23700
Вінницька обл., м. Гайсин,
2 провулок Крапоткіна, буд.2, або площа 1 Травня, буд.10
тел. моб. (097) 224-66-96
тел. (04334) 2-01-11
123