Продовжено відбір проектів
25.04.17

Відповідно до рішення Конкурсної ради (протокол №3 від 13.04.2017 р.) з 14 квітня 2017 року оголошено продовжений відбір проектів чотирнадцятого обласного конкурсу розвитку територіальних громад за напрямом «Заходи екологічного спрямування, які підготовлені відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року №1147 “Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів» (далі - Конкурс).

          Основні умови участі у конкурсі:

         Подавачі документів:

§  проекти, розроблені та подані сільськими, селищними, міськими радами, в тому числі об’єднаних територіальних громад, районними радами Вінницької області;

§  проекти органів місцевого самоврядування, що розроблені спільно з органами місцевого самоврядування та спільно з громадськими організаціями і приватними структурами (в разі наявності договору про спільну діяльність).

§  учасники, які не використали свою квоту щодо участі у Конкурсі подають не більше 2-х проектів (допускаються учасники, які до 28.02.2017р. подали до Дирекції конкурсу 1 проект або взагалі не приймали участь в конкурсі)

Максимальний розмір гранту – до 200 000 грн.

Обсяг фінансування заходів проекту з фонду Конкурсу не повинен перевищувати 75% загального бюджету та може бути скорегований в залежності від рівня доходів відповідного місцевого бюджету на душу населення.

Конкурсний відбір проектів-переможців здійснюватиметься дирекцією Конкурсу з врахуванням висновків виконавчого адміністратора Конкурсу. Остаточне рішення щодо проектів-переможців приймає Конкурсна рада.

Обов’язкова:

§  Онлайн-реєстрація заяви проекту - 30 квітня 2017 року відповідно реєстраційної карти проекту за посиланням: https://goo.gl/forms/QK1tg6hBZEnJBxZT2

не зареєстровані в онлайн-режимі заяви залишатимуться без розгляду і не будуть допущені до Конкурсу!

§  Проекти повинні містити позитивний екологічний висновок Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

 Кінцевий термін подання проектів в друкованому та електронному вигляді  - до 16 год. 15 травня 2017 року, за адресою: Дирекції Конкурсу: 21100, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, кімната, 825 (Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації)

         З більш детальною інформацією щодо написання та оформлення проектів також можна ознайомитись на веб-сайтах: обласної Ради www.vinrada.gov.ua; облдержадміністрації www.vin.gov.ua; Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації http://dmsrr.gov.ua; Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування http://sg.vn.ua.

 Контактні особи:

§  Ратушняк Інесса АнатоліївнаМакаренко Катерина Юріївна (дирекція Конкурсу) тел.:(0432) 66-14-26 (36),

Е-mail: ums@vin.gov.uaueco@vininvest.gov.ua

Швець Оксана Павлівна (начальник управління дозволів, природоохоронних програм, моніторингу та комунікацій Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації) тел.:(0432) 43-19-86, Е-mail: vineco@ukr.net

123