Проведено спільне засідання президії та постійних комісій
19.06.20

Сьогодні в актовому залі адмінбудинку відбулось спільне засідання президії районної ради та постійних комісій районної ради. Слід зазначити, що при підготовці та під час зібрання було вжито всіх протиепідемічних заходів. Депутати та запрошені приступили до роботи, розглянувши 22 питання   питаня порядку денного чергової 29 сесії районної ради 7 скликання. 

 Зокрема, про роботу установи звітуватиме Валентина Жукова, директор КУ "Чечельницький інклюзивно-ресурсний центр", про хід виконання  комплексної Програми духовного відродження та розвитку культури в Чечельницькому районі на 2018 - 2022 роки інформуватиме Аліна Шумило, завідувач сектору культури, молоді та спорту Чечельницької РДА.Також необхідно внести зміни до Єдиної правоохоронної Програми "Безпечна Чечельниччина" та Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об'єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів Державної служби України  з надзвичайних ситуацій Чечельницького району. 

 Необхідно буде розглянути ряд майнових питань КНП "Чечельницької ЦРЛ" та КНП "Чечельницький ЦПМСД" які носять більш організаційний характер. Окрім того потрібно буде затвердити кілька рішень, що стосуються оренди приміщень.Також пропонується розглянути та затвердити ряд угод про передачу субвеції на придбання автомобілів для надання первинної медичної допомоги у Чечельницькому районі та шкільного автобуса. 

 Про бюджет району та фінансові питання інформувала присутніх Ніна Решетник, начальник фінансового управління Чечельницької РДА. Ніна Олександрівна зазначила, що у зв'язку з карантином   районний бюджет недоотримав майже 800 тис. грн. Тому ситуація з наповненням дохідної частини бюджету наштовхує на сумні роздуми. Необхідно більш виважено підходити до витрат та намагатися по можливості врівноважувати дохідну та витратну частини районного та селищного і сільських  бюджетів.

Присутні заслухали жителя с.Ольгопіль Лавренюка О.І., який висловив своє невдоволення щодо організації роботи Чечельницького ІРЦ, зокрема дій керівництва цієї установи та, на його думку, невідповідного ставлення до його доньки, колишньої працівниці інклюзивно-ресурсного центру. Для проясненя ситуації виступила Галина Деменчук, начальник відділу освіти Чечельницької РДА та Валентина Жукова, директор КУ "Чечельницький інклюзивно-ресурсний центр".Заслухаши обидві сторони голова районної  ради звернув увагу, що на всі скарги та звернення, що надходили від гр. Лавренюк А.О. було вжито відповідні заходи та надавались необхідні роз'яснення.

Завершуючи засідання Сергій П'яніщук ще раз нагадав присутнім, що сесія відбудеться 24 червня о 9 годині, з обмеженою кількістю запрошених, у зв'язку з  посиленням  протиепідемічних заходів на території району.

 

123