Провели показові навчання у дитячому садочку
25.04.18

23 квітня, в рамках тижня цивільного захисту, в Чечельницькому дитячому садочку «Калинка» для вихованців було проведено показові навчанняз попередження і реагування на надзвичайні ситуації.

За сценарієм на кухні дитячого садка сталася умовна пожежа. Дітки, вихователі та інші працівники дитячого садка за сигналом швидко були евакуйовані з задимленого приміщення.

На місце умовної надзвичайної ситуації миттєво прибула чергова варта Чечельницького ДПРЧ-33, а також – інспектор ДПРЧ-33 Віталій Гуртовий та головний спеціаліст сектору цивільного захисту Чечельницької РДА Сергій Істратов.

Поки пожежники швидко ліквідували пожежу, вихованці уважно спостерігали за їх професійними діями. Особливо дітей вразило видовище, коли рятувальники гасили вогнище, запалене на подвір’ї дитячого садочка для проведення показових навчань.

Ліквідувавши умовну пожежу у приміщення та погасивши вогнище, пожежники провели інструктаж для дітей, показали ближче пожежний автомобіль та іншу професійну пожежно-рятувальну техніку. Дітки в свою чергу з цікавістю  поспілкувалися з рятувальниками, задавали різні запитання та із задоволенням приміряли пожежні каски. А на знак вдячності подарували черговій варті великий букет квітів.

123