Робоча зустріч з жителями с. Стратіївка
14.03.19

12 березня голова райдержадміністрації Сергій Пустовий та начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Станіслав Мартинюк з робочою поїздкою перебували у селі Стратіївка. Мета поїздки – роз’яснення жителям громади механізму індексації пенсій, призначення житлових субсидій, монетизація, впровадження медичних реформ у районі та об’єднання у спроможні територіальні громади.

Сергій Михайлович детально зупинився на питаннях нарахуванні індексації пенсій і об’єднання. «З 2015 року громади нашого району втратили можливість додатково залучити кошти на свій розвиток завдяки створенню ОТГ. Але ми ще маємо шанс створити дві спроможних об’єднаних громади у цьому році», - наголосив очільник району. Демонструючи на слайдах фінансові переваги створення ОТГ, Сергій Михайлович додав, що згідно Перспективного плану Стратіївка входить до складу Ольгопільської ОТГ, яка є спроможною.

Начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Станіслав Мартинюк детально зупинився на всіх етапах монетизації субсидій. Слід зазначити, що стратіївчани були активні у діалозі із посадовцем. На всі поставлені питання Станіслав Миколайович дав вичерпні відповіді, акцентуючи, що право на звернення за призначенням житлових субсидій має кожен громадянин.

По питаннях медичної реформи перед присутніми виступила сімейний лікар Олена Токарчук. 

  

  

  

 
123