Розглядались права дітей, обділених батьківським піклуванням
15.07.16

 

На засіданні комісії з питань захисту прав дитини  райдержадміністрації, яка відбулася днями були розглянуті питання щодо права дітей, які обділені батьківською любов’ю та піклуванням та мати сприятливі умови життя та розвитку своїх здібностей та талантів  – родини, які знаходяться в складних життєвих ситуаціях.
           Голова комісії з питань захисту прав дитини  райдержадміністрації Беседа О.В.зазначила: «За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Саме тому влада сьогодні докладає максимум   для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених, насамперед, на захист прав дітей».
            На  розгляд комісії  виносилося ряд  питань, які стосуються захисту прав дітей.  Також колегією було заслухано звіт прийомної матері Назаренко Оксани Володимирівни, яка виховує 3 прийомних дітей (жителькасмт.Чечельник) про стан утримання, розвитку та виховання дітей-сиріт : Галіцин Дмитра Володимировича 15.10.1998р., Кіндратюк Ауріки Василівни 14.02.1998р. та Кіндратюк Тетяни Василівни 23.12.1994р.
 
 

 

 

 

123