Розпочато проведення тижнів безпеки життєдіяльності
17.10.16

 

Протягом жовтня місяця в навчальних закладах району розпочато проведення тижнів безпеки життєдіяльності. Дані заходи проводяться з метою відпрацювання дій працівників та учнів при виникненні пожежі чи іншої надзвичайної ситуації.
12 жовтня працівники державної пожежно-рятувальної частини Чечельницького району завітали до професійно-технічного училища № 35 та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Ольгопіль, де проводився день цивільного захисту.
 Учнями та вчителями було відпрацьовано порядок дій при евакуації з приміщення школи на випадок пожежі, аварії, стихійного лиха. Також співробітниками пожежно-рятувальної служби було проведено показові навчання з ліквідації умовної пожежі, продемонстровано гасіння умовної пожежі водою та піною, ознайомлено з тактико-технічними характеристиками  пожежного автомобіля та можливостями пожежно-технічного обладнання, що знаходиться на озброєнні підрозділу. Було наочно продемонстровано прийоми надання першої медичної допомоги при різних видах травм, опіках та обмороженнях. Також проведено інструктаж із правил безпечного поводження на льоду в зимовий період та пожежної безпеки під час користування приладами опалення, роздано пам’ятки та листівки з дотримання правил користування електропобутовими приладами, обігрівальними приладами та пічним опаленням.  
 
 
123