Розпорядження голови РДА про благоустрій району
20.03.17

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 13 березня 2017року     № 99

Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», з метою поліпшення санітарного та естетичного стану територій населених пунктів району після зимового періоду експлуатації, покращення благоустрою та озеленення території, підготовки об’єктів благоустрою загального користування до проведення загальнодержавних, загальнообласних та районних заходів, та на виконання розпорядження Вінницької обласної державної адміністрації від 07 березня 2017 року № 160 «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області»:

1. Затвердити заходи з організації весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району   (далі – Заходи), що додаються.

2. Виконкомам селищної та сільських рад, районним підприємствам, установам та організаціям, структурним підрозділам райдержадміністрації, забезпечити виконання заходів, про що інформувати сектор містобудування та архітектури райдержадміністрації щоп’ятниці до 16.00 год за формою згідно з  додатком.

3. Провести в населених пунктах району 08 квітня 2017 року «День довкілля» – суботник в рамках щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».

4. Сектору містобудування та архітектури райдержадміністрації про стан виконання весняної акції з благоустрою населених пунктів інформувати  Департамент  житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації до 29 квітня 2017 року.

5. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 14 березня 2016 року № 85 «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району».

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Савчука В. В.

Голова районної державної адміністрації                  С. Пустовий

123