Щотижнева нарада за участю керівників району
19.06.17

        19 червня 2017 року в залі засідань адмінбудинку відбулася щотижнева нарада за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, яку проводили голова райдержадміністрації С.Пустовий та голова районної ради С.П'яніщук.

Згідно порядку денного засідання обговорювали робочі  питання.

Доповідаючи, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації вказали на проблемні питання та стан виконання роботи підвідомчих їм підрозділів та відділів.

В ході наради було розглянуто питання оздоровлення дітей в 2017р. Провідний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації В.Головань зауважив, що в цьому році тендер по оздоровленню виборов дитячий оздоровчий табір «Маяк» м. Тиврів. Оздоровити планується 40 дітей пільгових категорій. Керівництво табору зобов’язалось взяти на себе доставку дітей до місця відпочинку. З цього ж питання виступили і начальник відділу освіти райдержадміністрації Г.Деменчук та начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації С.Мартинюк.

Було розглянуто також і ряд інших питань, таких як: фінансове забезпечення району (Н.Решетник та Л.Решетник), охорона правопорядку, стан роботи військкомату та служби ДПРЧ №33 (Р.Басалига, О.Паладій та А.Гончар), стан медичного обслуговування району (С.Могила та В.Коваль) та ряд інших неменш важливих питань.

По закінченню наради виступив голова районної ради

С.П'яніщук,  який повідомив, що всі матеріали сесії вже розроблено. Попросив заявки на чергову сесію районної ради подати до кінця тижня. Також Сергій Вікторович попросив підтримати районну газету та взяти участь у передплаті районної газети.

Голова райдержадміністрації С.Пустовий підвів підсумки наради. 

  

 

123