Семінар для представників органів місцевого самоврядування
15.08.18

11-14 вересня  у Затоці Одеської області відбудеться нарада-семінар для представників органів місцевого самоврядування, яку проводить Українська асоціація районних та обласних рад.

Тематика сформована відповідно до аналізу потреб, що висловили самі учасники. Так, підніматимуться питання стосовно регіонального розвитку, нормативно-правового забезпечення діяльності місцевих рад, у першу чергу в контексті децентралізації, обговорюватиметься реформування медицини, а також освіти, тощо.

Спікерами заявлені високопосадовці органів державної влади, зокрема Прем’єр-міністр України, фахові експерти та представники міжнародних організацій.

Між іншим, у рамках наради-семінару будуть проведені дебати «Навіщо громадам об’єднуватися», які організовує Проект DESPRO. Пройдуть також фахові майстерні на тему бюджетної політики та загальних тем реформи органів місцевого самоврядування,  Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.

Формат проведення – інтерактивний. Учасники наради-семінару матимуть змогу напряму поспілкуватися зі спікерами та поділитися досвідом з колегами.

Нагадаємо, нарада-семінар у Затоці стала щорічним заходом Асоціації. Саме таким чином налаштовується діалог між представниками органів місцевого самоврядування та органами державної влади. Інтерактивний формат дозволяє вирішити практичні питання та проблеми, що виникають у місцевих представників при реалізації своїх повноважень.

Нарада-семінар проводитиметься у готелі-курорті «Рута». Для учасників заходу діє спеціальна пропозиція. Бронювати проживання у зазначеному готелі за спеціальною пропозицією можуть тільки зареєстровані учасники наради-семінару. Номери телефонів для бронювання: 067-486-64-16 та 098-951-53-74. Для зручності пропонується заповнити Анкету на поселення, яку необхідно буде здати при заселенні у Готель.

Якщо зареєстрований учасник бажає проживати в іншому готелі, йому у будь-якому випадку  потрібно здійснювати бронювання у таких готелях безпосередньо через готель-курорт «Рута» за вказаними вище номерами телефонів. Такі дії здійснюються для обліку учасників задля комфортного перебування на робочій частині наради-семінару. 

Зважаючи на високий попит відпочинку у Затоці, бронювання рекомендується здійснити до 25 серпня. 

 Усю іншу довідкову інформацію можна дізнатися у Секретаріаті Асоціації за номером – 044-484-05-64 чи написати на скриньку електронної пошти – uaror@ukr.net.

123