Семінар-нарада з головами територіальних громад району
10.11.16

 

09 листопада 2016 р. в залі засідань адмінбудинку під керівництвом голови районної ради  П’яніщука С.В. та першого заступника голови райдержадміністрації Савчука В.В. відбувся семінар-нарада з селищним, сільськими головами Чечельницького району. В засіданні також взяли участь заступник голови райдержадміністрації Беседа О.В., заступник голови районної ради Крук Н.А., керівник апарату райдержадміністрації Тимофієва О.Г., керуюча справами виконавчого апарату районної ради Лисенко Г.М. керівники окремих установ, структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ЗМІ.
 По першому питанню заслухали директора правління ПАТ АВК «Світязь» Демішкана В.М., який поінформував щодо фінансування аерофотографічної зйомки територій населених пунктів та про виготовлення топографічної основи. Під час звітування було зазначено про необхідність об’єднання зусиль всіх голів територіальних громад для виготовлення такої  топографічної основи та здійснення аерофотографічної зйомки підпорядкованих їм територій.
По питанню охорони громадського порядку виступили представники правоохоронних органів – Чечельницького ВП Бершадського ВП ГУНП у Вінницькій області, які мали нагоду звернутись до голів територіальних громад з приводу їхнього сприяння у встановленні камер відеоспостереження на території населених пунктів району, при цьому доведено до відома щодо параметрів та приблизної вартістості таких камер.
Начальник фінансового управління райдержадміністрації Решетник Н.О. виступила по важливому питанню виконання дохідної частини бюджету за 10 місяців поточного року та  результати по цьому кожної із територіальних  громад району. Ніна Олександрівна закликала селищного, сільських голів запланувати свої видатки на наступний 2017 рік , завчасно надавши необхідну інформацію до районного фінуправління. В свою чергу, перший заступник голови райдержадміністрації Савчук В.В. наголосив, аби  присутні голови територіальних громад прислухались до всіх рекомендацій та використали вільний залишок бюджетних коштів для виготовлення проектно-кошторисної документації.
По питанню призову на військову строкову службу прозвітував військовий комісар Чечельницького райвійськкомату Руцький В.А., зазначивши, що протягом осіннього призову, згідно відповідного плану, до лав Збройних Сил України потрібно направити 16 чол. з району. На сьогоднішній день,  призовників налічується в кількості 12 чол.
Директор Чечельницького районного центру зайнятості Котенко О.М. підвела підсумки роботи центру за 10 місяців по виконанню програми зайнятості населення району та щодо реорганізації служби зайнятості.
 Із звітом щодо стану реалізації проектів територіальних громад районного та обласного конкурсів виступила начальник відділу економіки та торгівлі райдержадміністрації Скоцеляс М.І.  
Голова районної ради П’яніщук С.В. наголосив на обов’язковому та систематичному наповненні своїх сайтів селищною та сільськими радами, відмітивши незадовільну роботу в даному напрямку 4 територіальних громад, при цьому відзначивши відмінну – Тартацької  сільської ради. Також Сергій Вікторович акцентував увагу присутніх на завчасному повідомленні представників галузі освіти, культури, медицини щодо їх присутності на сесіях селищної/сільських рад , з метою подальшого сприяння у питанні виділення бюджетних коштів для розвитку територіальних громад.
 
 
 
 
 
 
      Із звітом 

 

123