Серед нагороджених обласними відзнаками-двоє чечельничанок
10.12.19

5 грудня 2019 року у приміщенні Вінницької обласної Ради, відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. На свято були запрошені депутати обласної Ради, голови та заступники голів районних рад, посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати районних та міських рад, сільські, селищні голови.

З вітальним словом перед присутніми виступили голова обласної Ради Анатолій Олійник та заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної Ради Олександр Крученюк.

– Децентралізація влади, розбудова спроможного та повноцінного місцевого самоврядування європейського зразка є основою міцної та процвітаючої України, – зазначив Анатолій Олійник у своєму виступі. – Місцеве самоврядування має відповідати потребам сьогодення. Саме ми з вами спільними зусиллями здатні побудувати Українську державу європейського зразка. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень  самоврядних органів. Тож з нагоди свята вітаю всіх вас – представників місцевого самоврядування, бажаю добра, миру, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної Вінниччини та України.

За сумлінну працю, особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною Грамотою обласної державної адміністрації та обласної Ради нагородили депутатів обласної Ради та  представників місцевого самоврядування кожного району області. Серед нагороджених – заступник голови Чечельницької районної ради Наталія Крук та Бондурівський сільський голова Валентина Слюсар.

 

123