Сергій Пустовий провів щотижневу нараду
11.11.19

Під керівництвом голови РДА Сергія Пустового відбулась щотижнева нарада з керівниками установ, організацій району та структурних підрозділів райдержадміністрації.

Нарада розпочалась із  роз’яснення постанови Кабміну, розпоряджень голови ОДА щодо скорочення штатної чисельності райдержадміністрації. Голова РДА Сергій Пустовий озвучив    рекомендовану структуру райдержадміністрації.  Зокрема затверджено граничну чисельність Чечельницької РДА в кількості 68 штатних одиниць, в тому числі апарату РДА - 13 держслужбовців.

Під час засідання очільник району заслухав також інформацію за різними напрямками життєдіяльності та розвитку Чечельниччини. Сергій Пустовий акцентував увагу на проведенні вакцинації проти дифтерії та грипу, а також подякував за організацію заходів до професійного свята працівників закладів культури.

У свою чергу, начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Станіслав Мартинюк поінформував про виплату субсидій і допомог. За його словами, на сьогодні жителями нашого району отримано 30 млн 660 тис. грн соціальних допомог від початку року. Заборгованості по субсидіях і державних допомогах немає.

У ході засідання начальник управління агропромислового розвитку РДА Володимир Котенко повідомив, що в районі завершено комплекс осінньо-польових робіт. Розрахунки за паї з населенням складають 97-98%. Сільськогосподарську техніку поставлено на збереження.

Під час зібрання  також було розглянуто стан реалізації низки пріоритетних напрямів діяльності органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, серед яких: виконання районного бюджету, реалізація на території району програми «Нової української школи», актуальні питання реалізації соціальної політики та  впровадження реформи галузі охорони здоров’я .

Підсумовуючи зустріч, голова РДА Сергій Пустовий наголосив на обов’язковості дотримання трудової дисципліни та регламенту роботи.

123