ШАНОВНІ ЧЕЧЕЛЬНИЧЧАНИ!
20.02.17

20 лютого наша країна вшановує Пам'ять Героїв Небесної Сотні – на знак відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності захищаючи ідеали демократії, права і свободи людей та європейське майбутнє України.

 

 

 

 

Герої Небесної Сотні повстали проти насилля, несправедливості та наруги над своєю країною… Кожен з них здійснив особистий подвиг - віддав найцінніше - своє життя заради оновлення України.

Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і донькам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у лютневі дні 2014 року. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі. Люди передають свої почуття через картини, пісні, вірші…

Низький уклін матерям і батькам, що виховали таких синів і доньок! Хай палають свічки пам’яті за загиблими Героями «Небесної Сотні» у наших серцях.

Хай пам’ять про всіх невинно убитих згуртує нас живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на рідній землі.

Вічна пам'ять Героям Небесної Сотні!

 

Голова районної                                                                             Голова районної ради

державної адміністрації                                                                 Сергій П’ЯНІЩУК

 

Сергій ПУСТОВИЙ

 

123