Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!
26.03.18

Щиро вітаємо вас із професійним святом!

У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Національної гвардії України служать справі зміцнення oбoрoнoздатнoсті та підвищення безпеки нашої держави. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться пoдвиги багатьoх пoкoлінь вoїнів-захисників, їх безмежна відданість і любoв дo ріднoї землі, мужність та герoїзм. Ви обрали благородну професію військовослужбовця, захищаєте нашу державу, даруєте людям спокій. Національна гвардія у складний для України час в перших рядах стала на захист держави, відстоює незалежність, територіальну цілісність та недоторканість України.

Слова подяки висловлюємо усім, хто зараз несе службу і зустрічає цей день на передовій в зоні проведення антитерористичної операції.

Низький уклін усім ветеранам та вічна пам’ять військовослужбовцям, які віддали найдорожче - своє життя за встановлення миру і спокою на рідній землі.

Без сумніву ви здобули повагу та вдячність усього українського народу та визнання міжнародної спільноти, стали учасниками доленосних для України подій, гідно витримуючи усі випробування.

Дякуємо за вірність Присязі, відданості Українському народові!

Сердечно зичимо усім вам і вашим родинам міцного здоров’я, стабільності та миру. Хай любов до рідної землі та людська вдячність надають вам наснаги у нелегкій і відповідальній справі служіння українському народу.

 

З повагою,

Голова                                                  Голова                           

райдержадміністрації                        районної ради                                                                 

Сергій ПУСТОВИЙ                          Сергій П'ЯНІЩУК

 

123