Схід громади с.Демівка
27.03.19

Схід Демівської територіальної громади відбувся 26 березня. На зібранні були присутні: голова райдержадміністрації Сергій Пустовий, голова районної ради Сергій П’яніщук, начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Станіслав Мартинюк, перший заступник начальника Бершадського відділення ПФУ Людмила Іванова.

Відповідно до чинного законодавства сільський голова звітував про зроблену роботу в минулому році та знайомив присутніх із планами на нинішній рік.  

Виступаючи перед присутніми, голова РДА – Сергій Пустовий - розповів про процес індексації пенсій та монетизацію субсидій, на яких більш детально зупинилися Людмила Іванова та Станслав Мартинюк.  

В ході зустрічі зібранню було запропоновано переглянути відеоролик «Вінниччина-2018. Є що сказати!». Голова РДА Сергій Пустовий зупинився на реформі місцевого самоврядування. – Ми бачимо, що громади, які об’єднались в ОТГ мають додаткові ресурси, аби покращилось життя в їхніх громадах. Згідно Перспективного плану, у нас має бути дві громади: Чечельницька і Ольгопільська. Я закликаю вас не бути байдужими. Ми вже й так втратили багато часу і шансів, - зауважив Сергій Михайлович.

Голова районної ради Сергій П’яніщук подякував сільському голові, сільській раді і депутатам за плідну роботу і поінформував про плани роботи районної ради, а це – фінансування і спів фінансування найважливіших об’єктів, робіт і програм. 

  

  

123