Слава героям-переможцям!
27.10.17

27 жовтня 2017 року,  напередодні вікопомної події - 73-ої річниці звільнення України від нацистських загарбників, в Чечельнику за участі громадськості та членів трудових колективів установ і організацій селища, відбулася урочиста хода, присвячена  цій пам’ятній даті в житті кожного українця.

        В даному заході також взяли участь: заступник голови райдержадміністрації  Ольга Беседа, селищний голова Світлана Палісіка, голови районної та селищної організації ветеранів України  Петро Гук і Віктор Пʾяніщук, представники ЗМІ.

     Урочистою ходою учасники мітингу пройшли центральною вулицею Чечельника   до Меморіалу Слави  загиблим воїнам  в роки Другої світової війни 1939-1945 років. 

         До підніжжя пам’ятника загиблим воїнам учасники заходу поклали живі квіти та вклонились на знак вшанування подвигу українського народу на шляху до перемоги у Другій світовій війні.

         До всі присутніх звернувся  голова районної ради організації ветеранів України  Петро Гук, який зазначив, що сьогодні в районі проживає 311 учасників Другої світової війни та 13 учасників бойових дій того періоду. - Сьогодні держава надає соціальні гарантії колишнім воїнам в повному обсязі. Наша задача – огорнути їх увагою, - підкреслив Петро Іванович.

З промовою звернулася до зібрання заступник голови РДА Ольга Беседа. - Спливають роки і десятиріччя, проте ми завжди з глибокою шаною пам’ятатимемо  про мужність та героїзм славних воїнів-переможців  у  найбільшій  і найжахливішій в історії людства війні, - зазначила Ольга Віталіївна.

     Присутні  вшанували хвилиною мовчання  захисників України, які пройшли через  воєнні лихоліття, щоб вибороти свободу для себе та нащадків.

         Вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям-переможцям!

123