Служба за контрактом - це престижно
21.04.16

 
                 20 квітня  2016 року в Чечельницькому  районному центрі зайнятості відбувся профінформаційний  семінар  з орієнтації на службу в Збройних Силах України,участь в якому  взяли 20 осіб з числа безробітних. Директор   центру зайнятості Олена Котенко зазначила: «Служба в Збройних Силах України – почесний і відповідальний обов’язок для кожного чоловіка, а служба за  контрактом - це можливість вирішення питання зайнятості осіб, які шукають роботу».  
                На семінар було запрошено   т.в.о.  військового  комісара Чечельницького      РВК                                                    майора        Руцького  Віталія  Андрійовича, який   надав інформацію  щодо   умов військової служби за контрактом ознайомив  слухачів  семінару з порядком укладання контракту для проходження служби під час особливого періоду, про умови грошового забезпечення, проживання, про гарантії та пільги, які надаються контрактникам. У  Чечельницькому РЦЗ створено куточок для військовослужбовців та учасників АТО, а також  відведено місце для працівників  військкомату для укладання контрактів із ЗСУ, де розміщена інформація про вакансії у ЗСУ.
          Після закінчення зустрічі  всі бажаючі мали змогу отримати друковану продукцію про укладання контракту та  індивідуальні консультації.
 
           
123