Соціальна Акція до Міжнародного Дня ООН
25.10.20

Соціальна  акція  до  Міжнародного  Дня  ООН відбулась сьогодні,  23 жовтня,  на площі селища Чечельник працівниками районного центру соціальних служб спільно із залученими суб’єктами соціальної роботи.

Нагадаємо, щорічно 24 жовтня людство відзначає Міжнародний День Організації Об`єднаних Націй (ООН). У цей день в 1945 році після перемоги над фашизмом був прийнятий Статут ООН. У 1948 році відбулося найбільш значуще досягнення ООН - підписання декларації прав людини. На сьогоднішній день до складу ООН входить 192 держави.

Вищевказана  акція, яка сьогодні організована, має свою основну мету : надати інформацію щодо допомоги людям, що вимушено перебувають у зонах збройних конфліктів, епідемій і природних катаклізмів.

Під час Акції  працівниками районного центру соціальних служб були роздані інформаційні буклети та наголошено про те, що  Організація Об’єднаних Націй живе в серці і свідомості кожного громадянина як організація, яка здатна покласти край насильству і укоренити терпимість, сприяти розвитку і забезпечити рівність, захистити права людини і зменшити масштаби бідності. Працюючи на повну силу, ООН сприяє здійсненню цих високих сподівань людства. Святкування Дня Організації Об’єднаних Націй є ствердженням нашої віри в ці сподівання людства.

Районний  центр  соціальних  служб

123