С.Пустовий провів щотижневу нараду
10.07.17

Під час зібрання голова районної державної адміністрації інформував учасників наради про проведення обласного семінару «День поля» на базі СТОВ «Агрофірма «Ольгопіль». А також зазначив, що завдяки системі державних закупівель вдалося зекономити значну частину державних коштів. «Сьогодні слід приділити увагу наповненню місцевого бюджету, адже від цього залежить виплата зарплати медичним працівникам, фінансування відділів освіти та культури», - наголосив голова РДА Сергій ПУСТОВИЙ.

         Водночас Сергій Михайлович заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію в районі у галузях АПК, охорони здоров’я, культури, фінансової та соціальної сфери і озвучив низку робочих доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

          Так, за словами начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимира КОТЕНКА, в районі триває жнивна кампанія. Збір ранньої групи зернових триває вже два тижні. «На сьогодні зібрано 90% озимого ячменю, урожайність складає 50 центнерів з гектара. Завершилися роботи зі збирання гороху, урожайність - 33,3 ц/га», - відзначив Володимир Андрійович.

          За інформацією заступника начальника фінансового управління РДА Тетяни ГУРЕНКО, районний бюджет по надходженнях виконано на 102%, а це не дає змоги перерозприділити вільний залишок.

Головні лікарі первинної та вторинної ланки медицини Віктор КОВАЛЬ та Сергій МОГИЛА інформували про хід реалізації програми «Доступні ліки», а також Сергій Миколайович зауважив, що за рецептами по інсуліну вже отримують ліки хворі на цукровий діабет ІІ типу у аптечному закладі ФОП Котлінський В.

         Голова районної ради Сергій П’ЯНІЩУК повідомив, що чергова сесія районної ради відбудеться 21 липня та закликав учасників наради продовжити роботу по передплаті районної газети «Чечельницький вісник».

   

123