Створено інформаційно-консультативний центр
14.06.16

Управління праці та соціального захисту Чечельницької райдержадміністрації повідомляє, що згідно розпорядження голови Чечельницької районної державної адміністрації № 156 від 16 травня 2016 року створено інформаційно-консультативний пункт (центр) з питань праці та охорони праці за адресою: смт. Чечельник, вул. Паркова, 2, кабінет № 8. Графік роботи: щосереди з    9-00 год.  до 15-00 год.

         Інформаційно-консультативний центр з питань праці та охорони праці  при управлінні праці та соціального захисту Чечельницької райдержадміністрації створено з метою підвищення рівня знань законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці посадових осіб, найманих працівників, фізичних-осіб підприємців, які зайняті в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері, удосконалення системи управління охороною праці на підприємствах та мінімізації виробничого травматизму і реалізації професійних ризиків.

В інформаційно-консультативному центрі надаватимуться консультації працівниками сектору з питань оплати та охорони праці управління праці та соціального захисту населення, головними державними інспекторами управління Держпраці у Вінницькій області, головним спеціалістом з питань охорони праці управління агропромислового розвитку та працівником відділу економіки та торгівлі райдержадміністрації.

За додатковою інформацією про роботу інформаційно-консультативного центру звертатись за тел. 2-14-36.

Розпорядження

123