Святковий захід, присвячений Дню Збройних Сил України
11.12.19

6 грудня в Україні відзначається свято – День Збройних Сил України. Це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України.

 

       День збройних сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Воно з'явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І після того, День Збройних сил України щорічно відзначають 6 грудня.

          З метою виховання патріотичних почуттів до рідної землі, дружби і взаємодопомоги, виховання нових поколінь України у дусі відданості Батьківщині та її народу,  виховання в молоді глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, до військової служби та захисту своєї Батьківщини в КЗ «Чечельницька СЗШ I-III ст.№1» відбувся святковий захід, присвячений Дню Збройних сил України. Захід підготували учні 7-А класу та класний керівник Нич. С.М. До святкової зали запросили учнів 5-8 класів. З вітальним словом до майбутніх захисників нашої Батьківщини звернулася Нич. С.М. і привітала їх зі святом. Учні розповіли про історію встановлення цього свята, був продемонстрований документальний фільм про українську армію. Діти декламували вірші і наостанок заспівали пісню про нелегку долю нашого українського солдата. Учні розповіли про солдатів, які загинули у війні, яка триває на сході України. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували їхню пам’ять.

         Наприкінці учні школи вишикувались біля меморіальної дошки на честь загиблого воїна в АТО Халуса Руслана, який навчався в нашій школі. Нич С.М. розповіла цікаві факти про його життя і наголосила, що саме таким як Руслан ми  повинні завдячувати мирному небу над головою. Діти вшанували його пам’ять хвилиною мовчання і поклали квіти до пам'ятного знаку.

Педагог-оргнізатор КЗ "Чечельник СЗШ І-ІІІ ст. №1"

 

 

123