"Телефон довіри" для учасників АТО/ООС
02.07.20

З моменту відкриття – 15 лютого 1994 року – Соціально-психологічний Центр виконує функції міської соціально-психологічної служби, яка надає соціально-психологічну, консультативну та інформаційну допомогу населенню, організаціям та органам державної влади.

Робота Центру спрямована на захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та розв’язання проблем психологічного і соціального характеру, що виникли внаслідок радіоактивного забруднення території, а також негативних соціально-економічних процесів, пов’язаних із достроковим закриттям Чорнобильської АЕС. 


У 2015 році Соціально-психологічний центр м. Славутич передано до Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Одним з основних напрямків діяльності Центру є проведення соціально-психологічної та фізичної реабілітації, надання юридичної та інформаційної допомоги ветеранам війни, учасникам АТО, членам їх сімей, громадянам, які переселилися з тимчасово окупованої території України. 

В Україні працюють 5 таких Центрів (м.м. Славутич, Бородянка, Боярка, Іванків, Коростень).

123