Термін прийому документів в НАДУ ПРОДОВЖЕНО
27.07.20

Національна академія державного управління при Президентові України є головним закладом вищої освіти у системі підготовки та підвищення кваліфікації фахівців за спеціальністю 281 “Публічне управління  та адміністрування”.

Відповідно до Положення про прийом слухачів до Національної академії, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 1 квітня 2013 року №255, з урахуванням змін, внесених постановою Кабінету міністрів України від 25 червня 2020 року №532, на навчання за державним замовленням за денною формою навчання приймаються особи, які обіймають посади державної служби, що належать до категорій  посад державної служби “А”, “Б”, “В”, за вечірньою, заочною, дистанційною формами – особи, які обіймають посади державної служби, що належать до категорій А та під категорій посад державної служби Б1, Б2, Б3 категорії Б та які мають стаж державної служби не менш як один рік. Таким чином, для керівників структурних підрозділів у складі самостійних структурних підрозділів державних органів є можливість вступу на вечірню, заочну, дистанційну форми навчання.

Звертаємо увагу на те, що з урахуванням запровадженого карантину, в Національній академії продовжено терміни прийому документів від вступників до магістратури та затверджені нові графіки вступних випробувань. Так, для вступників на основі здобутого освітнього ступеня магістра (спеціаліста) прийом документів здійснюватиметься до 22 липня 2020 року, для вступників  на основі здобутого освітнього ступеня бакалавра (для тих, які вже зареєструвались  на єдиний вступний іспит з іноземної мови)- до 22 серпня 2020 року. Вступні випробування будуть проводитись: для магістрів (спеціалістів)- з 03 до 22 серпня; для бакалаврів-з 27 до 28 серпня 2020 року.

На період установлення на території України карантину документи від вступників приймаються в електронному вигляді за посиланням, яке можна знайти на офіційному сайті Національної академії: academy.gov.ua (розділ “АБІТУРІЄНТАМ”). Консультації можна отримати за тел.: 044-455-68-01 та через електронну адресу: vstup_nadu@ukr.net.

За додатковою інформацією звертатись до Чечельницької районної державної адміністрації за тел.2-12-79 Никитюк Наталія Тимофіївна.

Начальник відділу з питань правового забезпечення та діловодства апарату райдержадміністрації Наталія НИКИТЮК

 

123