Тетяна Фаренюк: про чергову зустріч із прийомними батьками
17.08.20

14 серпня Чечельницьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено групу зустріч  для прийомних батьків.  На початку зустрічі директором  Центру Фаренюк Тетяною  обговорено питання про забезпечення захисту дітей в умовах карантину. Також в ході зустрічі соціальним педагогом  Центру Лисенко Катериною проведено тренінгові заняття на тему: «Адаптація до карантинних заходів, їх вплив на родину»,  мета та завдання якого – підвищення обізнаності учасників групи щодо відмінності емоцій, почуттів, переживань у порівнянні - на початку введення карантину та на даний час.

 Також заступник директора Центру Дорожанська Наталія усім учасникам надала  пам'ятки щодо вікових особливостей виховання підлітків, корисні поради про те, як відповідати на "гострі" запитання дітей та запропонувала поради батькам на час карантину: підтримуйте та допомагайте один одному.

 По завершенню зустрічі директор Центру Фаренюк Т.П. ознайомила прийомних батьків із процедурою та етапами  запровадження патронату над дитиною.

123