Тетяна Фаренюк: Про основні напрямки діяльності в 2019 році
26.02.19

22 лютого  директором районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Фаренюк Т.П. та начальником відділу соціальної роботи  РЦ СССДМ Дорожанською Н.О. проведено  семінар - нараду для фахівців із соціальної роботи  за тематикою визначених основних пріоритетів діяльності районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді на 2019 рік:

1. Реалізація заходів, передбачених Національною стратегією реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017 – 2026 роки, Планом заходів з реформування системи інституційного догляду і виховання дітей на 2018 – 2026 роки.

2. Розвиток системи надання соціальних послуг відповідно до потреб населення району. Залучення відповідних ресурсів для здійснення соціальної роботи та надання соціальних послуг.

3. Вдосконалення діяльності щодо запобігання та протидії домашньому насильству, надання допомоги постраждалим.

4. Підвищення якості соціальної роботи, спрямованої на забезпечення індивідуальних потреб дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях, сім’ях опікунів/піклувальників.

По завершенню наради  з працівниками районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  та служби у справах дітей РДА проговорено про упорядкування та ведення обліку сімей та окремих осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, враховуючи процес децентралізації влади, останні зміни до нормативно-правових актів, потребу в застосуванні єдиних підходів до обліку для усіх надавачів соціальних послуг району.

Директор РЦ СССДМ  Тетяна Фаренюк

123