У Чечельнику відбулись урочистості з нагоди Дня працівників соцсфери
02.11.15

 

 
Щороку у першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента,  своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери,  люди,  чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла. Їхня щоденна робота - забезпечувати реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
Напередодні професійного святатих, хто постійно опікується проблемами інших людей та забезпечує їх потреби, 30 жовтня 2015 року в приміщенні районного будинку культури відбулись урочистості за участю районної влади, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, працівників соціальної сфери, зокрема, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, територіального центру соцобслуговування (надання соціальних послуг), районного центру зайнятості, управління Пенсійного фонду України у Чечельницькому районі Вінницької області та ін.
Слово для привітання було надано голові Чечельницької райдержадміністрації Пустовому С.М., який висловив всім представникам цієї нелегкої професії вдячність за їхню працю та побажав успіхів і натхнення у відповідальній та благородній справі.  «Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. Попри всі труднощі, які інколи виникають, ви прикладаєте максимум зусиль і праці для реалізації усіх покладених на вас обов’язків, та є професіоналами у своїй справі», - зазначив у своєму зверненні до працівників районних соціальних служб Сергій Михайлович.
Окрім теплих та щирих слів привітань, які лунали зі сцени, окремим представникам сфери соціального захисту  керівництвом  району були вручені грамоти райдержадміністрації і районної ради.
По завершенні офіційної частини урочистостей, була представлена яскрава концертна програма, підготовлена аматорськими колективами районного будинку культури.
 
 

 

123