У Чечельнику відзначили День Гідності та Свободи
20.11.15

У Чечельнику відзначили День Гідності та Свободи
 
20 листопада 2015 року на центральній площі селища Чечельник відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи України, за участю керівництва району, представників установ та організацій, духовенства, широкого кола громадськості, ЗМІ.
Присутні на мітингу прийшли з квітами та лампадками, та підносили їх до сформованого стенду із фото загиблих Героїв Небесної Сотні.
Відкриваючи мітинг з нагоди пам’ятної дати, ведуча надала слово для виступу голові селища Чечельник Палісіці С.А., яка закликала не забувати той героїчний час  та тих, хто відстоював свій громадянський вибір.  Світлана Андріївна подякувала патріотам, які були активними учасниками подій Майдану, волонтерам, які підтримували і підтримують сьогодні військових на сході нашої країни, часто ризикуючи своїм життям.
Усіх загиблих Героїв Небесної Сотні та мужніх захисників кордонів України було вшановано хвилиною мовчання під звучання зворушливої пісні «Пливе кача по Тисині».
Наостанок, священнослужителями римсько-католицької парафії Святого Йосипа Обручника та релігійної громади Української православної церкви було проведено молебень за невинно убієнними на Майдані та під час антитерористичної операції на сході країни.

 

 

123