У світі все починається з мами
27.04.18

У другу неділю травня  ми  святкуємо найвеличніше з  свят – День матері.  В цьому році – 13 травня. В цей день ми дякуємо  найдорожчим людям в нашому житті за все, що вони дали нам, освідчуємося їм в любові, даруємо квіти, бажаємо добра, синього неба і здоров’я на многії  літа.

   Мама! Чиє на світі слово більш прекрасне  й ніжне! У матері добрі й лагідні руки, найрідніше й  найчутливіше  серце, в ньому ніколи не згасає  любов, воно ніколи не залишається  байдужим. І скільки б тобі не було років – 5 чи 50, тобі  завжди потрібна  мати, її ласка, її погляд. Чим більша твоя любов до матері, тим світліше і радісніше її життя.

   Від  Шевченківського «там матір доброю мою ще молодою…» і до сьогоднішніх днів  українська поезія  складає величальну пісню Матері.

Мати, матуся, ненька, просто мама. Низький уклін, дорогі наші матусі за вашу працю, за вашу ласку.

  Дуже багато можна  говорити про найсвятішу нам людину – матір. Але ми повинні не забувати про  Матір-Батьківщину і Матір-Божу.

Сьогодні в холі райдержадміністрації розміщена виставка вишиванок Л.Бурлаки, підготовлена до Дня матері. Запрошуємо до перегляду. 

Любов Бурлака,  бібліотекар  Демівської  сільської  бібліотеки

123