Увага до жителів району - в пріоритеті
12.09.16

            Сьогодні, 12 вересня, на щотижневій нараді в райдержадміністрації йшлося про план роботи структурних підрозділів РДА та напрацювання в роботі карткового і контрольно-облікового бюро до нормованого забезпечення населення в особливий період.

         По першому питанню перший заступник голови райдержадміністрації В.Савчук наголосив, що в умовах економії фінансування якість надання послуг жителям району має залишатися на високому рівні. Звернення громадян, доступ до публічної інформації, оприлюднення новин на офіційному веб-сайті РДА повинно здійснюватись якісно і в установлені терміни.

           По другому питанню присутніх інформував завідувач сектору надзвичайних ситуацій райдержадміністрації О.Шестаківський. Він зазначив, що розпорядженням голови РДА від 28.04.2016 р. №146 при райдержадміністрації створено карткове і контрольно-облікове бюро, розташовані у відділах РДА: економіки та торгівлі і фінансово-господарському. Штатні працівники бюро в особливий період зобов’язані вести статистичні дані щодо чисельності населення та підприємств торгівлі, організовувати контроль за продажем товарів і додержанням норм споживання продовольчих товарів.

123