Увага! Змінено форми реєстраційних карток!
02.12.15

 

УВАГА! ЗМІНЕНО ФОРМИ РЕЄСТРАЦІЙНИХ КАРТОК!
 
21.11.2015 набрав чинності наказ Міністерства юстиції України від 02.11.2015  № 2140/5 «Про затвердження форм реєстраційних карток», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 04.11.2015 за № 1357/27802.
Цим наказом затверджено нові форми реєстраційних карток, відповідно до яких надається можливість:
-  ставити відмітку, що засновник є кінцевим бенефіціарним власником (контролером) юридичної особи. У такому випадку не заповнюється окрема сторінка для внесення відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) (форми 1, 2, 4 та 9);
-  друкувати реєстраційну картку з одного або двох боків аркуша;
-  не заповнювати і не подавати відповідні сторінки реєстраційної картки у разі відсутності відомостей для їх заповнення (форма 1, 2, 7, 9);
-  не заповнювати і не подавати відповідні сторінки реєстраційної картки у разі відсутності змін до відомостей (форма 3, 4, 11).
Отже, обов’язково заповнюється та подається перша сторінка відповідної реєстраційної картки із зазначенням кількості усього поданих сторінок та інші заповнені сторінки. Незаповнені сторінки не подаються, як це вимагалось раніше.
Нові форми реєстраційних карток розміщені на веб-сайті Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України (http://ddr.minjust.gov.ua/) за посиланням: Головна/Форми реєстраційних заяв/Сфера державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців/Форми реєстраційних карток.

 

123