В.Головань про оздоровлення дітей влітку
07.07.17

Віталій ГОЛОВАНЬ, провідний спеціаліст сектору молоді і спорту райдержадміністрації інформуючи про оздоровлення дітей влітку, зазначив: «Сьогодні 15 дітей із нашого району оздоровлюються за рахунок обласного бюджету. Це діти із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти-інваліди, позбавлені батьківського піклування, із сімей учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб. Троє, із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування 13 липня поїдуть на відпочинок у дитячий центр «Молода Гвардія».

Що ж до місцевих бюджетів, то райдержадміністрацією через систему Держзакупівель «ProZorro» придбано 125 путівок на загальну суму 445,683 грн. (на 21 день). 91 дитина в даний час знаходиться в оздоровчих закладах:  «Лікувальний-оздоровчий спортивний комплекс «Маяк ЛТД» с.Селище  Тиврівського  району, «Лікувальний-оздоровчий спортивний комплекс «Маяк ЛТД» с.Селище  Тиврівського  району.

 По категоріях:

- 10 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування;

-  3 дітей із сімей батьки яких беруть участь в АТО;

- 25 дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей;

- 44 дітей обдаровані та талановиті діти;

- 7 дітей, які перебувають на диспансерному обліку;

- 2 дитини внутрішньо переміщеної сім’ї.

До кінця липня іще 39 дітей учасників антитерористичної операції на сході України матимуть можливість відпочити та оздоровитись у санаторії «Авангард».

123