Відбулась 23 сесія районної ради 7 скликання
28.02.19

27 лютого 2019 року відбулась 23 сесія районної ради 7 скликання.  Передувало сесії спільне засідання постійних комісій  та президії районної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного .Перед тим як приступити до роботи присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих на Сході України. Потім голова районної ради Сергій П'яніщук коротко поінформував  про заходи та події, які відбулися в міжсесійний період. Приємним моментом було нагородження почесними грамотами Тетяни Фаренюк, директора районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Сергія Пустового, голову райдержадміністрації.

Першим питанням порядку денного сесії був звіт голови районної державної адміністрації про виконання програми соціального та економічного розвитку району за 2018 рік та делегованих радою повноважень. Далі присутніх інформували заступник начальника Чечельницького відділення  поліці  Бершадського відлділу поліції ГУ НП у Внницькій області Сергій Токарчук про стан законності,боротьби зі злочинністю,охорони громадського порядку та виконання Єдиної комплексної правоохоронної Програми Чечельницького району і  керівник Бершадської місцевої прокуратури Володимир Гирба про результати діяльності прокуратури протягом 2018 року.

З метою розв’язання найважливіших проблем розвитку району та окремих галузей економіки, забезпечення ефективного використання фінансових, матеріально-технічних та інших ресурсів, депутатами внесено зміни до ряду діючих  районних програм та прийнято кілька нових.

Депутати також заслухали звіт начальника управління фінансів райдержадміністрації  Ніни Решетник  про виконання районного бюджету за 2018 рік та проголосували за внесення змін до поточного районного бюджету.

Обговорено ряд майнових питань , зокрема передано у комунальну власність територіальної громади села Луги приміщень фельдшерського пункту с. Луги, подовжено дії  договорів оренди комунального майна . По даних питаннях депутатами прийнято відповідні рішення..

Одностайними були депутати і при прийнятті інших рішень, що мають значиму вагу в забезпеченні життєдіяльності району.

   Світлина від Чечельницька райдержадміністрація. Світлина від Чечельницька райдержадміністрація.                                                                                                                        Світлина від Чечельницька райдержадміністрація. Світлина від Чечельницька райдержадміністрація. Світлина від Чечельницька райдержадміністрація.

  Світлина від Чечельницька райдержадміністрація. Світлина від Чечельницька райдержадміністрація.  Світлина від Чечельницька райдержадміністрація.

123