Відбулась 26 сесія районної ради 7 скликання
29.11.19

 Минулого тижня відбулась  26 сесія районної ради 7 скликання.

Основними питаннями порядку денного сесії були звіт голови районної ради про роботу ради за період з листопада  2018 року  по листопад 2019 року , звіт про результати державного фінансового аудиту виконання місцевих бюджетів  Чечельницького району за період з 01 січня 2016 року по 31 березня 2019 року , внесення змін до ряду районних Програм та прийняття ряду нових.

Сергій П'яніщук, голова районної ради, прозвітував про свою діяльність та виконавчого апарату районної ради. Депутати одностайно його підтримали.

Депутати також заслухали інформацію начальника управління фінансів райдержадміністрації Ніни Решетник про виконання районного бюджету за 3 квартал  2019 року та проголосували за внесення змін до поточного районного бюджету.

Також було заслухано та проголосовано рішення, що стосуються комунального майна, затверджено список присяжних, які залучатимуться для розгляду і вирішення справ Чечельницьким районним судом, та ряд звернень до Кабінету Міністрів України, а саме : щодо перегляду тарифів на електроенергію, щодо розблокування проведення видатків місцевих бюджетів за субвенцією на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та щодо запровадження ринку землі сільськогосподарського призначення.

Одностайними були депутати і при прийнятті інших рішень, що мають значиму вагу в забезпеченні життєдіяльності району.

Детальніше з переліком рішень сесії можна ознайомитись на офіційному сайті Чечельницької районної ради у розділі "Документи районної ради" .

 

 

123