Відбулась перша сесія селищної ради VIII скликання
02.12.20

1 грудня 2020 року у актовій залі районної ради відбулось пленарне засідання першої сесії Чечельницької селищної ради VIII скликання, на якій новобрана голова і депутати прийняли присягу та набули своїх повноважень.

В роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Олег Храновський разом із першим заступником Михайлом Мургою (депутати від партії «Слуга народу») та голова районної ради Сергій П¢яніщук (депутат від партії «Українська стратегія Гройсмана»), депутати селищної ради.

На початку сесії голова Чечельницької територіальної виборчої комісії Наталія Терех  оголосила про визнання повноважень новообраних депутатів Чечельницької селищної ради VIII скликання. Представляти інтереси мешканців у селищній раді будуть 26 депутатів.

Після оголошення депутатів Чечельницької селищної ради VIII скликання та визнання їх повноважень, голова територіальної виборчої комісії оголосила Постанову Чечельницької селищної територіальної виборчої комісії, відповідно до якої на посаду селищного  голови Чечельницької громади визнано обраною Світлану Палісіку. Селищна голова урочисто прийняла присягу посадової особи органу місцевого самоврядування. Із обранням на дану посаду селищну голову привітали голова РДА Олег Храновський та перший заступник Михайло Мурга.

Далі селищна голова запропонувала кандидатуру Віктора Схабовського на посаду секретаря ради (депутат від партії «Слуга народу»). В результаті таємного голосування «ЗА»  проголосували всі депутати.

В ході пленарного засідання депутатами було затверджено склад постійних комісій селищної ради та оголошено про створення 9-ти старостинських округів із послідуючим затвердженням старост.

Іншими рішеннями депутати затвердили склад та чисельність виконавчого комітету, затверджено умови оплати праці селищної голови до кінця 2020 року.

123