Відбулася спартакіада допризовної молоді
08.04.16

З метою підготовки юнаків до захисту Вітчизни, визначення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом, запобігання антисоціальних проявів серед молоді  8 квітня 2016 року у селищі Чечельник відбулася спартакіада допризовної молоді. Організаторами спартакіади виступили: сектор молоді та спорту, відділ освіти райдержадміністрації.

Розпочалися змагання підняттям Державного прапора, звучанням Гімну України. Зі словами вітання виступилиперший заступник голови райдержадміністрації Савчук Віталій Володимирович та військовий комісар Чечельницького військового комісаріату  майор Руцький Віталій Андрійович.

Впродовж дня, учасники спартакіади змагалися у чотирьох  видах: біг на 60 м, підтягування на перекладині, метання учбової гранати, стрільба з пневматичної гвинтівки.

Перше місце у командному заліку виборола команда Вербської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце – Чечельницька ЗОШ І-ІІІ ст. №1, ІІІ місце – Ольгопільська СЗШ І-ІІІ ст. Усі команди-переможці турніру були нагороджені спільними грамотами сектору молоді та спорту та відділу освіти райдержадміністрації, призами та кубком. Переможці в особистому заліку нагороджені грамотами.

                  

 

123