Проведено семінар-нараду з головами територіальних громад району
04.12.15

 

4 грудня 2015 р. в залі засідань адмінбудинку відбулось проведення семінару-наради з селищним, сільськими головами Чечельницького району за участю голови районної ради П'яніщука  С.В., заступника голови райдержадміністрації Беседи О.В., заступника голови районної ради Крук Н.А.,  начальників окремих управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації, військового комісару Чечельницького райвійськкомату, ЗМІ.
На порядку денному засідання розглядались  чотири основних питання, зокрема :
         1.      Про формування бюджетів селищної та сільських рад на 2016 рік (інформація Решетник Н.О. – начальника фінансового управління райдержадміністрації).
         2.      Про місцеві центри надання вторинної правової допомоги ( інформація Прилуцької Л.П. – начальника районного управління юстиції).
         3.      Про соціальний захист громадян, що проживають на території району ( інформація Мартинюка С.М.- начальника управління праці  та соціального захисту населення райдержадміністрації).
         4.      Про відновлення та забезпечення функціонування системи військового обліку для підготовки та проведення наступної чергової мобілізації ( інформація Руцького В.А. – військового  комісару Чечельницького райвійськкомату). 
123