Відбулося засідання оргкомітету з підготовки до Дня Перемоги
03.05.17

Сьогодні під головуванням заступника голови райдержадміністрації Ольги БЕСЕДИ відбулося засідання оргкомітету з підготовки та відзначення у Чечельницькому районі Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У роботі зібрання взяли також участь заступник голови районної ради Наталія КРУК, голова ветеранської організації району Петро ГУК, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Про план заходів до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги, святкування з нагоди яких відбудуться 9 травня, учасників зібрання поінформувала заступник голови райдержадміністрації О.Беседа. Також було надано слово голові ветеранської організації району П.Гуку.

Учасники засідання обговорили формат проведення заходів та внесли свої пропозиції. Проведення святкування заплановано на 9 травня. Початок о 8.30. Заходи розпочнуться із урочистої ходи від адмінприміщення районної ради до центрального парку селища. Біля Меморіалу Слави заплановано провести мітинг, тематичну концертну програму та урочисте покладання квітів до пам’ятних знаків полеглим у Другій світовій війні.

Підводячи підсумки засідання, Ольга Віталіївна наголосила, що від злагодженої роботи сього оргкомітету залежить якість проведення заходів. Кожному з керівників структурних підрозділів  райдержадміністрації надано відповідні доручення.

   

123