Відбулося засідання оргкомітету
27.04.18

Сьогодні, 27 квітня, відбулося засідання організаційного комітету відзначення у Чечельницькому районіДня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Засідання відбулося під головуванням заступника голови райдержадміністрації Ольги Беседи за участю заступника голови районної ради Наталії Крук, керівників ветеранської організації району – Петра Гука і селища – Віктора П’яніщука, начальника відділу освіти РДА Галини Деменчук, начальника відділу культури і туризму РДА Аліни Шумило, завідувача сектору інформаційної політики і комунікацій з громадськістю організаційного відділу апарату РДА Олесі П’яніщук, директора районного будинку культури Галини Малик.

Розпорядженням голови райдержадміністрації затверджено план заходів, відповідно до якого передбачається проведення у всіх громадах району мітингів, виступів керівників органів влади та місцевого самоврядування, покладання квітів, до могил і пам’ятників захисників України, відвідування ветеранів, зустрічі з керівниками ветеранських організацій, фінансова підтримка цих організацій, інше.

В ході засідання було заслухано програму відзначення у селищіДня пам’яті та примирення, яку підготував відділ культури і туризму РДА. Члени оргкомітету внесли пропозиції, зокрема – відзначення  73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні організувати 9 травня о 9.00.

Підсумовуючи, заступник голови райдержадміністрації Ольга Беседа зазначила: «Даний захід має відбутися на високому рівні, із залученням молодого покоління, учасників АТО на сході України, громадськості селища. Проведенням акції «Перша хвилина миру» маємо показати, наскільки сьогодні для нас важливий мир, здобутий у роки Другої світової війни». 

123