Відповідальність починається з нас!
23.05.16

Згідно розпорядження голови райдержадміністрації С.Пустового від 16 березня 2016 р. №88 «Відповідальність починається з мене» в районі діє акція з аналогічною назвою. Координатор проекту В.Молоченко. Протягом двох місяців  молодь Чечельниччини активно долучилась до різних задів. Так, днями в районному будинку дитячої творчості на зібранні лідерів було відзначено роботу кращих лідерів району за участь в акції "Відповідальність починається з мене". Ними стали дівчата Берізецької та Чечельницької школи №2.

В рамках акції "Відповідальність починається з мене" в Чечельницькому районі було проведено акцію "Серце до серця".
Вшколах району було організовано конкурс плакатів "Відповідальність починається з мене". В КЗ "Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст.№1" перше місце зайняли учні 10 класу (автор плакату Крук Юлія).

Для педколективу школи №1 було проведено інформаційно-просвітницький захід координатором Молоченко В.М. з метою популяризації інформації про Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене».

"Ми за здоровий спосіб життя! Бо відповідальність починається з нас!" та "Я сідаю за кермо тільки тверезим" – під такими гаслами юні чечельниччани пропагували здоровий спосіб життя. У рамках підтримки акції "Відповідальність починається з мене" лідери Берізецької школи провели флешмоб учнів Берізецької школи.

Учнями та педагогами КЗ "Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст.№1" було організовано прибирання центрального парку селища.

Акція продовжується, а отже ми іще не один раз побачимо добрі справи активної частини нашої молоді.

               

123