"Вишивана моя Чечельниччино"- святкуємо День Незалежності
27.08.19

Офіційні урочистості та концерт під назвою «Вишивана моя Чечельниччина» з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України, відбувся 23 серпня, в районному будинку культури.Світлиці, виставки – все це роботи наших талановитих майстрів, які розмістилися в холі районного будинку культури. Пісні, сміх, вітання линули звідусіль. Більшість територіальних громад району взяли активну участь у підготовці до святкування. Господарі світлиць запрошували та щедро пригощали всіх присутніх.

Під час урочистостих зборів до присутніх звернувся із промовою голова районної ради Сергій П’яніщук. – Незалежність – це передумова побудови процвітаючої країни із якісним медичним обслуговуванням, достойними зарплатами і пенсіями, освітою і високим рівнем життя. Ми маємо забезпечити гідне проживання у цій країні нашим дітям, онукам, - зазначив Сергій Вікторович.

З вітальними словами до учасників святкування звернувся  перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук. Віталій Володимирович акцентував, що сьогодні ми маємо можливість святкувати День незалежності завдяки воїнам, які захищають нас від російської агресії на сході України. Він побажав усій громаді і Україні миру та процвітання.

За сумлінну працю, участь у громадському житті району та з нагоди 28-ї річниці незалежності України кращі трудівники району, представники територіальних громад були нагороджені Грамотами райдержадміністрації і районної ради та цінними подарунками.

Вперше були відзначені й спортсмени, які стали переможцями на чемпіонатах області, України і світу. Тренер спортивного клубу «Сапсан» Дмитро Таранець та 13 вихованців клубу, в залежності від зайнятих місць, отримали від 300 грн до 1700 грн винагороди, а чемпіон світу із змішаних єдиноборств Олександр Соловей ще й 10 000 грн. Сашко подякував усім за підтримку і додав: «Це була перемога не лише моя, - це перемога України!».

Кошти для преміювання виділені із районного бюджету.

Затим, глядачі мали змогу насолодитися концертною програмою, учасниками якої були представники від територіальних громад району.

Для малечі на центральній площі селища розмістилися дитячі атракціони.

123