Вітали аграріїв з професійним святом
16.11.19

Урочистості з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства 15 листопада зібрали у залі обласного музично-драматичного театру ім. М.Садовського кращих працівників агропромислового сектору регіону.

Привітати сільгоспвиробників області: працівників харчової промисловості, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств Вінниччини із професійним святом та подякувати за нелегку щоденну працю завітали заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник та заступник керівника виконавчого апарату обласної Ради Інна Кухарчук.

«Радий привітати аграріїв Вінниччини від імені обласної державної адміністрації  та особисто голови ОДА Владислава Скальського,- зазначив  у вітальному слові Василь Броварник. - Сьогодні ми є свідками унікального процесу, коли ваша праця і досвід, сучасні технології та надзвичайно плодовита українська земля створюють такі умови, що своїми досягненнями і потенціалом ми вражаємо всю Європу. Такі результати – лише початок, і попереду відкриваються дуже багато можливостей. Ми можемо бути успішними, якщо будемо працювати на результат!».

Василь Броварник зауважив, що за останні роки агропромисловий комплекс краю досить потужно розвивається: індекс динаміки розвитку сільськогосподарського виробництва, порівняно з минулим роком, складає      107, 1%; капітальні інвестиції зросли на 12,3%; експорт продукції збільшився на 13,8 %; роздрібний товарооборот зріс на 17,6% - усі ці показники значно вищі вже проти нарощених минулорічних. На 20,5% виросла заробітна плата в цілому по області.

Вітаючи зі святом, заступник голови облдержадміністрації подякував аграріям краю за працю, професійність та натхнення і побажав усім присутнім здоров’я, наснаги та позитивних емоцій.

Під час урочистостей керівники області вручили кращим підприємствам, окремим районам та низці працівників сільськогосподарського сектору Вінниччини державні відзнаки і Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної Ради з грошовими винагородами. Серед нагороджених - директор СТОВ АФ "Ольгопіль" Павло Каленич.

Атмосферу свята яскравими номерами створювали самодіяльні колективи Вінницького національного аграрного університету.

123