Вітали дітей пільгових категорій
12.01.17

 
З найбільшим нетерпінням чекає новорічних свят малеча, яка вірить в   диво і сподівається на щедрі подарунки від Діда Мороза. В останні дні  2016 року працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сектору молоді та спорту райдержадміністрації  завітали в оселі маленьких мешканців району, що залишилися без батьківської опіки і турботи, до дітей, які мають функціональні обмеження, до дітей, в яких батьки є учасниками АТО та мобілізованими,  до дітей із родин переселенців з Криму та зони АТО, а також до дітей, які проживають в родинах, що перебувають у складних життєвих ситуаціях,  щоб передати привітання з Новорічно-Різдвяними святами та солодощі від Діда Мороза і Снігуроньки, а також від голови райдержадміністрації С. Пустового.
А також до новорічної акції приєднались люди, які постійно турбуються про малечу нашого району. Це говориться про людей, які завжди готові прийти на допомогу і підтримати тебе, як рідну людину –  П. Каленич та О. Овчар. Саме ці люди передали новорічні подарунки для дітей, які виховуються у прийомних сім’ях та для дітей, які проживають в родинах, що перебувають у складних життєвих ситуаціях.  
Директор Чечельницького районного ЦСССДМ Тетяна Фаренюк   привітала всіх дітей та їх батьків з прийдешніми різдвяними та новорічними святами, а також в разі потреби при спілкуванні з батьками надавались індивідуальні соціальні консультації.  
 

 

123