Вітання керівництва району з Новим роком
29.12.17

Шановні жителі Чечельницького району!

Щиро вітаємо вас з прийдешнім Новим 2018 роком!

У ці святкові дні ми перегортаємо ще одну сторінку нашої історії. Історії держави, народу, кожного з нас. Згадуємо все найкраще, що було у цьому році, і зі щирими сподіваннями дивимось у майбутнє.

Рік, що минає, вкотре підтвердив – український народ є міцною і згуртованою сім’єю. Єдиною і воістину великою нацією! Ми можемо і повинні цим пишатися!

Ми долали труднощі, йшли вперед і досягли позитивних зрушень у багатьох сферах суспільного життя.

Від усього серця дякуємо вам, шановні наші земляки, за розуміння і підтримку, за стійкість та оптимізм. Висловлюємо глибоку вдячність усім, хто самовіддано працював на благо України та Чечельниччини. 

Низький уклін за мужність і високий патріотизм захисникам нашої Вітчизни. Ми пишаємося вами, Герої!

Переконані, що разом ми все переборемо, що разом ми всі переможемо, що Україна стане розвиненою європейською державою, комфортним та рідною домівкою для кожного її громадянина.

Щиро зичимо, аби поріг Нового 2018 року всі ми переступили з добрими думками і радісними сподіваннями. Нехай і надалі щира любов до рідної землі згуртовує нас для спільних дій та корисних справ. 

Нехай Новий рік буде щедрим на добро і любов, сповненим вірою і милосердям, перемогами і великими звершеннями! Хай розпочаті добрі справи стануть основою благополуччя кожної родини та нашої України!

Нехай в кожну оселю прийдуть мир і злагода, міцне здоров’я, добробут, щастя, радість та удача! 

З Новим роком!


Голова райдержадміністрації                Голова районної ради
    Сергій ПУСТОВИЙ                                 Сергій П
’ЯНІЩУК
 

123