Вітання керівників району з Днем Конституції України
28.06.20

Шановні земляки!

 Щиро вітаємо вас з одним із найважливіших державних свят – Днем Конституції України! 24 рік минув відтоді, як наша країна отримала цей важливий, основоположний для новітньої держави документ. Разом з прийняттям Конституції в українському літописі почався новий етап розвитку демократії, адже вперше в нашій державі людина, її права і свободи визнані найвищою цінністю.

Сьогодні для нас, українців, цей день надзвичайний, але він сповнений не тільки радістю, але й тривогами. Вже вкотре ми святкуємо День Конституції в умовах війни та переживаємо непрості часи реформування країни.  Віримо, що ми з усім впораємося та переживемо тяжкі часи, адже за останні роки ми стали більш сильнішими, мужнішими та милосердними один до одного.

Інтегруючись у європейський простір, ми повинні пам’ятати, що виконання та дотримання законів має стати для нас життєвою та громадянською позицією.

Бажаємо усім успіху, процвітання і натхнення для нових звершень. Нехай свято демократії зміцнює почуття гордості за свою країну та відкриває нові перспективи для поступального і безперервного розвитку української держави!

З повагою,

Перший заступник голови РДА             Голова районної ради

          Віталій САВЧУК                             Сергій П’ЯНІЩУК

123