Я маю право. Я - людина!
28.02.18

У центральній районній бібліотеці відбулося засідання клубу правових знань «Світ права і закону», що працює при регіональному інформаційному центрі   книгозбірні  в  рамках Указу  Президента України №361/2017 «Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правоосвітницького  проекту «Я маю право», що дозволяє організовувати цілеспрямовану роботу з правової освіти серед різних верств населення, профілактики правопорушень, формування здорового, морального способу життя.

    У якому взяли участь як члени клубу, так і запрошені на засідання.  Під час заходу бібліотекарі ознайомили усіх присутніх з питання формування правової культури читачів, їх активної життєвої, громадської позиції.   Впродовж тижня у бібліотеці діє  виставка «Законодавство України », на якій  представлені правознавчі видання з фонду бібліотеки. Ці видання сприяють  поглибленню правових знань та формуванню правової культури наших читачів.

   Присутні  залишилися  задоволеними  компетентними відповідями Інни  Пастушенко,  спеціаліста  Чечельницького бюро правової допомоги.

123