За січень до місцевих бюджетів надійшло більше 3 млн.грн.
06.02.17

Сьогодні, 6 лютого, голова районної державної адміністрації Сергій Пустовий провів щотижневу нараду з очільниками установ, організацій, структурних підрозділів РДА з актуальних питань життєдіяльності Чечельницького району.

Розпочалася нарада із хвилини мовчання за 20 воїнами АТО, які загинули протягом останнього тижня в Авдіїївці. Затим, Сергій Михайлович подякував всім тим, хто долучився до збору коштів, товарів і продуктів харчування для жителів Авдіївки, які постраждали від обстрілів російського агресора.

Під час зібрання Сергій Пустовий заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію в районі. 

Так, за інформацією начальника фінансового управління райдержадміністрації Ніни Решетник за січень місяць поточного року до місцевих бюджетів надійшло більше 3 млн.грн, тобто 141% від запланованих показників. Коментуючи ситуацію, голова РДА Сергій Пустовий зазначив: «Дійсно, ми отримали додатково 1млн. 483 тис.грн. Це сталось завдяки підвищенню орендної плати за паї та підняттю мінімальної заробітної плати до 3200 грн.».

Керівник фіскальної служби району Сергій Матвієнко доповів, що внесеними змінами до податкового законодавства від початку року акумульовано ПДВ в сумі 9,7 млн.грн. до державного бюджету та 3,7 млн. грн. податкових платежів до місцевих бюджетів.

Крім того, під час засідання керівники окремих служб інформували про поточний стан справ за відповідними галузевими напрямами та виконання визначених головою райдержадміністрації завдань.

На завершення наради голова районної ради Сергій П’яніщук поінформував присутніх про його участь у робочій групі при обласній раді, яка вивчала умови проведення медичної реформи у Вінницькій області.

   

 

123