Загальні збори Асоціації органів місцевого самоврядування
14.12.17

14 грудня в приміщенні концертної зали «Плеяда» Вінницької обласної філармонії відбулися загальні збори уповноважених представників – членів Асоціації органів місцевого самоврядування, в яких прийняли участь заступник  голови районної ради Наталія Крук та голови територіальних громад району.

У роботі взяли участь голова облдержадміністрації Валерій Коровій, секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський, члени Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, представники ЗМІ та громадських організацій, партнери Асоціації, а також волонтер Корпусу Миру США Ешлі Блейк  Нельсон, яка допомагатиме Асоціації з виконанням її статутних завдань, зокрема,  надаватиме допомогу громадам області  в написанні грантів,  навчатиме ефективно та правильно використовувати кошти, що надходять  з різних джерел, допомагатиме з пошуком партнерів та налагодженням співпраці з організаціями як в межах України, так і за кордоном. 

Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради були нагороджені і представники Чечельницького району - голова Вербської сільської ради Сергій Блиндур та голова Демівської сільської ради Павло Кифоренко.

Зі звітом про діяльність Асоціації за 2017 рік виступив перший заступник керівника секретаріату Асоціації – завідувач Центру інвестиційної спроможності та залучення ресурсів Володимир Репей. Він розповів і про завдання Асоціації на 2018 рік.

В ході засідання виступила директор Агенції регіонального розвитку Вінницької області Наталія Гижко. Вона поінформувала присутніх про впроваджені проекти Агенції протягом звітного 2017 року та перспективні плани розвитку на 2018 рік.

Про роботу Ревізійної комісії щодо перевірки статутної діяльності Асоціації за 2017 рік присутнім прозвітувала голова Ревізійної комісії Зоя Бонсевич.

123