Засідання медичної ради
01.02.19

Сьогодні на базі Чечельницької центральної районної лікарні відбулося засідання медичної ради.

У засіданні взяли участь голова Чечельницької районної державної адміністрації Сергій Пустовий, голова районної ради Сергій П’яніщук, головний лікар Чечельницької центральної районної лікарні Сергій Могила, головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктор Коваль, медичні працівники центральної районної лікарні та комунального підприємства "Чечельницький Ц ПМСД".

Заслухані доповіді головного лікаря Чечельницької центральної районної лікарні Сергія Могили та головного лікаря Ц ПМСД Віктора Коваля про підсумки діяльності галузі охорони здоров’я району за 12 місяців 2018 року.

Районними фахівцями медицини були висвітленні питання щодо результатів роботи кожної служби протягом 2018 року.

Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації Сергій Пустовий зазначив, що реформи у медичній галузі – пріоритетні питання як для органів місцевої влади району, так і для органів місцевого самоврядування. – Є ще багато невирішених питань, але тільки всі разом ми можемо подолати труднощі. Медична галузь району отримала в минулому році рекордну суму коштів на впровадження реформ-більше, ніж 2,8 млн грн.у вигляді субвенції із районного бюджету .В порівняні із 2017 роком – більше ніж на мільйон гривень із районного бюджету, - акцентував Сергій Михайлович.

Голова районної ради Сергій П’яніщук зазначив: «Реформи в первинній ланці медицини ми розпочали одні із перших, а тому втрачати темп не маємо права. Наша спільна задача - продовжити інформаційну роботу із жителями району і надавати якісні послуги кожному, хто звернувся у медичні заклади за допомогою".

Підсумком проведення медичної ради стало прийняття рішення з визначенням конкретних завдань галузі охорони здоров’я району на 2019 рік.

  

123