Затвердили районний бюджет на 2018 рік
18.12.17

15 грудня 2017 року під головуванням очільника районної ради Сергія П'яніщука відбулась 17 позачергова  сесія районної ради, основними питаннями якої було прийняття районного бюджету на 2018 рік  та затвердження Програми економічного та соціального розвитку району на 2018 рік. В роботі сесії взяли участь 19 депутатів із 26.

Загалом на розгляд сесії було винесено 27 питань порядку денного.Депутати внесли ряд змін до діючих районних довгострокових програм, а також прийняли 12 нових програм.Депутати розглянули блок фінансових питань і  прийняли рішення,стосовно комунальної власності.

Також депутати розглянули та затвердили план роботи районної ради 7 скликання на 2018 рік. Загалом засідання сесії відбулося злагоджено та конструктивно.

Завершуючи пленарне засідання голова районної ради Сергій П'яніщук та голова райдержадміністрації Сергій Пустовий подякували депутатському корпусу, працівникам органів місцевого самоврядування, керівникам підприємств,установ,організацій за плідну співпрацю  у 2017 році по вирішенню економічних,соціальних, культурних питань району і привітали з наступаючими Новорічно- Різдвяними святами.

    

123